30. tammikuuta 2018

Missä mennään?

Moikka lukijat! Oliskohan pienen kuulumispostauksen aika?

Blogi
Oon päättänyt panostaa tähän blogi hommaan vielä vaan enemmän. Se, että miten sen teen on vielä hakusessa. Tiijän noin suunnilleen millainen halluun blogini olevan. Se on ainakin sanomattakin selvää, että videoiden tekeminen ei oo miun juttu. En ossaa editoida, ja toisekseen en halluu kattoo itteäni videolta. Olkoon vaikka kuinka nykyaikaista, miusta ei vloggaajaa tule. Tuntuu, että monissa blogeissa on nykyään aina vaan yhtä ja sammaa. Puuttuu sellainen aitous ja rohkeus. Enkä mie nyt sitä tarkoita, että koko elämä pitäs tänne aukkoo ja käsitellä. Ei todellakkaan, mutta ihmisen persoona sais kyllä tulla blogeissa reilummin essiin. Ainakin itellä se persoona vaikuttaa eniten siihen, alanko jottain blogia lukemaan. Ei se, onko bloggaaja nyt varmasti muistanut postata säännöllisesti tai oliko ne postauksen kuvat täydellisesti sommiteltu.

Täytyy löyttää se oma polku tässäkin hommassa. Blogini ulkoasu ei oo erikoinen eikä varmasti ihmeitä tuu jatkossakkaan tapahtumaan, joten halluun keskittyy blogini sisältöön. Miun elämässä ei paljon tapahu, mutta mielipitteitä ja ajatuksia miulla on ja niitä halluun tänne blogiini tuuva! Enkä jaksa ottaa paineita ulkoasusta. Miun mielestä sisältö on ratkaisevin, ei se kuinka hieno banneri on jne. Mitä tekkee täydellisellä ulkoasulla, jos sisältö ei saa kiinnostumaan?

Hankin itselleni noin kuukausi sitten kamerajalustan, joten kuvaushommat helpottui nyt huomattavasti. Vielä kun päästäs tästä pimeästä vuodenajasta niin olis luonnon valoa enemmän. Oon aina halunnu että blogissa olisi pääsääntöisesti omia kuviani. Pitäs siis ahkeroittuu tuon valokuvaamisen suhteen, niin sais tänne enemmän materiaalia. Miun postauksissa on ollu aika vähän kuvia, koska niitä ei yksinkertaisesti oo. En myöskään halluis kuvittaa vanhoilla kuvilla, eikä ne sitä paitsi näytä ennää niin kovin hyviltä (ilmeisesti kuvaustaito on ees hitusen kehittyny!). Edelleen oon kaukana huippukuvaajasta, enkä myöskään sellaiseksi tähtää. Kirjoittaminen on se miun juttu.
Koulu
Miun työharjottelu loppui tuossa noin viikko sitten ja oon palannu kouluun. Työssäoppiminen meni tosi hyvin, viihdyin siellä ja näyttö meni ihan nappiin myös. Koitan nyt pinnistää viimeiset 4 kuukautta ja sitten miun pitäs kaiken jären mukkaan saaha koulusta paperit. Jos jollekkin nyt oli vielä epäselvää, niin opiskelen tekstiili- ja vaatetusalalla. Miun ammattinimike tullee olemaan vaatetusompelija.

Oon tästä edellisen blogini puolella puhunutkin, mutta mie en edelleenkään tiijä mitä halluisin ns. isona tehhä. En oikkeen tunne tätä alaa omakseni, vaikka muuten tykkäänkin. En vain yksinkertaisesti nää itteäni tuleveisuudessa istumassa ompelukonneen äärellä tai kaavoja pyörittämässä. Luulen, että paras on vain heittäytyä (jälleen kerran) ja kattoo minne elämä vie. Mie myönnän, että oon kateellinen kaikille jotka tietää mitä ne halluu työkseen tehhä. Tunnen huonommuutta, kun en itse sitä keksi.
Mitä muuta?
Tavallista arkea, M käy töissä ja mie koulussa. Varasin kampaaja-ajan ja kärvistelen nyt näiden epämääräisten hiusten kanssa. Nää on vielä kaiken lisäksi huonossa kunnossa, koska en laiskuuttani hoitanu niitä tarpeeksi vaalennusvaiheessa. Omaan väriin on vielä niin paljon matkaa, että miten jaksan kasvattaa ne takaisin? Apua mihin ryhdyinkään... Pientä talviväsymystä on ilmassa, mutta jospa se tästä kunhan tuo aurinko alkkaa taas paistamaan! :)

Mitä teille kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Mukavaa olisi lukea myday tyyppisiä kirjotuksia kuvineen :) hiukset onneksi kasvaa ja varmasti pitkä matka oman värin kasvatuksessa, mutta kivempi ja terveempi lopputulos hiuksissa sitten siinä vaiheessa on :)

  Kiva kun panosta blogiin tätä on niin mukava lukea :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Ihana kuulla, että tykkäät lukkee tätä :)

  Ja kiitos ehdotuksesta, mydayta tulee kyllä lissää sitä oli niin mukava tehhäkin! :) Niinpä, on sitten hiukset terveemmät ja eipähän mee hirveitä summia siihen värjäämisseen. Viime vuodet kun ihan kampaajalla käynyt, kotivärjäyksistä monta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että sulla meni työssäoppimisessa hyvin! :) Ihanaa että viihdyit siellä<3 ja hei sun suunnitelmat blogin suhteen kuulostaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä oli paljon kivoja ihmisiä :) Kiitos!

   Poista

Otan mielelläni vastaan rakentavaa palautetta, mutta asiatonta tai tylyä tekstiä en edes julkaise. Kiitos, että kommentoit! :)