21. tammikuuta 2018

Viikon 3 parhaimmat

Aloitan postaussarjan, jossa kokoan yhteen viikon parhaimpia juttuja. Joka viikko tätä en aijo toteuttaa, mutta fiiliksen mukkaan! :)Viikon 3 parhaimmat


* Tv-ohjelma
Kotiin takaisin. Mie niin tykkään tuosta sarjasta! Parhaillaan Ykkösellä mennee sarjan uusin kausi. Tosin, maanantaina taitaa tulla viimeinen jakso. Lempihahmoni on Olivia.

* Elokuva tai kirja
Tällä viikolla ei tullu kirjoja luettuu, ellei sitten lasketa työpaikalta lainaan saamiani kirjoja. Niissä on hyödyllistä tietoa näyttöä ajatellen. Myöskään elokuvia en tällä viikolla juuri kattonu, mitä nyt joittain sivusilmällä jotka sattu telkkarista tulemmaan.

* Biisi
ZAYN - Dusk till dawn ft. Sia. Jotkut biisit on semmoisia et niitä on vaan pakko kuunnella monta, monta kertaa peräkkäin! (Kunnes jossain vaiheessa kyllästyy.) Tää on yksi semmoinen.

* Herkku
Pirkka Choco Grande valkosuklaa tikkujäätelö

* Harrastus
Lähin perjantaina pitkästä aikkaa ulos kameran kanssa. Aurinkokin paistoi hetken miun mieliks, mutta meni aika pian pilveen ja alkoi tulla pikkusen lunta. En malta oottaa omakotitaloa ja omaa pihaympäristöä, missä voin harjoitella kuvaamista ihan omassa rauhassani.* Ajatus
Toppahousut oli tällä viikolla välttämättömyys. Tiistaina oli niin hyytävä päivä, että olisin varmaan jäätyny pystyyn bussipysäkillä ilman riittävää vaatetusta. Ei kiitos paleltumia miulle.

* Ärsytyksen aihe
Kun niin moni jättää äänestämättä ilman järkevää syytä. Miulle on ihan selvää, että äänestän tulevissa presidentinvaaleissa. Demokratia on hieno asia, eikä se toteudu äänestämättä jättämisellä.

* Nauru
Viimeksi nauroin lauantaina M:n yhelle jutulle. <3

* Hankinta
Tällä viikolla tein tilauksen Zalandolle. Paketti ei oo vielä saapunu. Siellä on tulossa pari kivaa vaatetta, jotka tilasin koska miulla oli alennuskoodi :D Eihän alekoodeja voi olla käyttämättä...

* Onnistuminen
Työharjottelussa mennee päivä päivältä paremmin, harmi että se loppuu juuri kun on oppinu talon tavoille ja tutustunu työkavereihin. Työtehtävät sujjuu todella hyvin ja oon valmis ensi viikon näyttöön. Tosin, valkoiset kauluspaijat on edelleen hirveintä... :D

4 kommenttia:

 1. Kivasti toteutettu postaus!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Huh vihdoin ehdin tulla kurkkailemaan tätä sun uutta blogia ja hei hyvältä näyttää!<3 Tosi kivalta kuulostaa tää uus postaussarja ja tästä tuli kyllä hyvä mieli itsellekin :) mä kävin eilen äänestämässä ja en myöskään ymmärrä niitä jotka jättää sen tekemättä, se on kansalaisvelvollisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetulloo lukemaan<3 Ulkoasu ei oikkeen miellytä vielä, mutta saa nähhä milloin siihen saan muutosta koska oon aivan onneton mitä ulkoasun muokkaamiseen tullee.. :D Mut kaikki ajallaan. Kiva että pidit tästä postauksesta! Otin mukkaan yhden asian, joka ärsyttää mutta pääpaino on kivoissa jutuissa :)

   Poista

Otan mielelläni vastaan rakentavaa palautetta, mutta asiatonta tai tylyä tekstiä en edes julkaise. Kiitos, että kommentoit! :)