11. helmikuuta 2018

Viikon 6 parhaimmat

* Tv-ohjelma / elokuva
Syke (kaikki kaudet) on katottavissa Yle Areenassa 6.9.2018 asti! Oon kattonu sarjaa, mutta en kaikkii jaksoja. Mie en ylleensä tykkää sairaalasarjoista, mutta tää on poikkeus. Leikkaukset ja veri etoo, joten katson pahimmat kohdat sormien läpi, heh :D
Olympialaiset alkoi myöskin, ja paljon kaikkee muutakin tuntuu nyt telkkarista tulevan.

* Hyvä teko
Lähin kaverin taustatueksi, kun hän selvitti asiaansa. Hän pärjäsi kuitenkin hyvin suomen kielellä, vaikka ei sitä äidinkielenään puhukkaan.

* Kirja
Alotin perjantaina lukemmaan Riikka Pulkkisen Totta. En oo ehtiny muutammaa lukua pidemmälle, joten en tiijä vielä sannoo mitä siitä tykkäsin :)


* Hetki
Kun M kertoi miulle miten hiennoo on, etten jääny kottiin makkoomaan muuton jälkkeen, vaan menin kouluun. On se aina ihana kuulla, että toinen arvostaa <3

* Biisi
Ei mittään erityistä tällä viikolla, lähinnä kuuntelin radioo autossa.

* Herkku
Irtokarkit <3

* Hankinta
Valokuvat, jotka tilasin Ifolorilta. Kun nuita onnistuneita otoksia alkkaa joitakki jo olla, niin vois koota parhaimmat yhteen. Tyyliin kuvakollaasi seinälle, hmmm.
Nykyään teen todella harvoin heräteostoksia, mutta tällä viikolla ostin kaksi korua ihan hetken mielijohteesta. Ne näyttää niin miun koruilta. 

* Harrastus
Kuten edellisestä postauksesta voi päätellä, niin jooga.. :)

* Ajatus
Mennään M:n kanssa syömmään, kun mie saan paperit koulusta ja hän LKV-tutkinnon suoritettua.

* Ärsytyksen aihe
Valokuvia tilatessa oli vähän turhan iso savotta, kun kävin konneelta läpi mitä halluun tilata. Omapahan on vikani, kun jätin tilauksen tekemisen niin pitkälle... :D

* Onnistuminen
Valmistun koulusta näillä näkymin ehkä jopa etuajassa. Se on nyt siis varmaa, että saan toisen ammatin ennen tulevaa kesää!

Muistithan, että voit seurata blogiani Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan rakentavaa palautetta, mutta asiatonta tai tylyä tekstiä en edes julkaise. Kiitos, että kommentoit! :)