18. maaliskuuta 2018

Loppuviikkoni

Miun ei pitäny tulla tekemmään taas kuulumispostausta, mutta en oo jaksanu enkä ehtiny syventyy mihinkkään aihepostaukseen :) Kerron vähän miun loppuviikon kuulumissii ja miksi en oo nyt ollu kovin ahkerana tän blogin kanssa.

Aika paljon oli lunta Pohjois-Karjalassa


Ihan ensinnäkin tämä hiusten välivaihe ärsyttää. Oma väri miellyttää kyllä silmää, mutta hiukset kasvaa niin kamalan hittaasti! Kevytvärikin on lähteny jo monta pesua sitten pois. Oon aika tarkka aina hiuksistani ja meen mieluummin hiukset laitettuna ja meikittä, kun hiuksia laittamatta ja meikkiä naamassa. Mutta nyt on vaan pakko kituuttaa näillä menemmään. Noin viikon päästä on onneksi kampaaja ja saan taas kevytväriä pintaan ja luultavasti leikkautan vähän huonoja pois.

Koulu alkkaa olla jo tosi lopussa. Aloitin  nyt viimeisen isomman työn koulussa. Siis viimeisen! Kesäkin on jo turvattu kesätöillä, mutta mittään muita suunnitelmia miulla ei toistaiseksi oo. Kouluun tosin en oo hakemassa, sen sentään tiijän. Kyllä näillä opiskeluilla voi välillä vaikka töitäkin tehhä ja pääseepähän säästämään rahaa :) Miulla ei myöskään oo mittään alaa, joka kiinnostas niin paljon että olis järkeä lähtee taas opiskelemaan. Töitä nyt siis vaan ja toivottaan että niitä löyttyy.
Jouduin keskiviikkona kattommaan vaatteita ukkini hautajaisiin, joten tää viikko ei oo ollu mikkään paras mahdollinen. Siitä syystä myöskin täällä on ollu nyt hiljaista, kun on ollut ajatukset ukissa. Torstaina lähin sitten illalla bussilla koti-kottiin ja hautajaiset oli perjantaina.

Pikkusiskon kanssa katottiin kaksi elokuvaa viikonloppuna. The Dressmaker ja Lights Out. Mie en niin kauheesti välitä kauhusta tai trilleristä, mutta nyt sisko sai miut ylipuhuttuu tuohon jälkimmäiseen. Oikkeestaan ei se niin paha ollu mitä pelkäsin! Mieluummin mie katon tuollasta kauhua, kun jottain missä veri lentää ja hakattaan tai tapettaan ihmissii.

Yhdellä kotireissulla ei ihmeitä ehi kun matkaakin on sen verran. M haki miut lauantaina ja ennen lähtöä poikettiin vielä miun mummilassa. Jäätiin vielä lauantai-sunnuntaiksi sit anoppilaan. Koulujuttuja ei nyt oo ehtinyt tekemmään, mutta onneksi niillä ei mikkään kauhee hätä oo. Tänne blogiinkin miulla on muutama postausidea, saa nyt nähhä milloin ehin niitä toteuttamaan. Toivottavasti teillä oli mukava viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan rakentavaa palautetta, mutta asiatonta tai tylyä tekstiä en edes julkaise. Kiitos, että kommentoit! :)